Full version
           
Light version

Välkommen till Hotell Klockargården i Öregrund

Nu kan du beställa mat och kall öl/vin, se meny!  

  • Vi har öppet som vanligt men skapat mer utrymme och plats! Fantastiska avbokningsregler om ni bokar direkt på hemsidan!
  • Extra: Är ni ett litet gäng som inte vill bo trångt? Behöver ni mer plats för släkt och vänner? Varför inte hyra hela vårt gårdshotell mitt i Öregrund? Söndag-torsdag för 695 kr / pers i del av dubbelrum / natt inkl frukost! Gäller totalt 9 rum med egen dusch, toalett och uteplats! Max 20 personer! Unik möjlighet att umgås med fysisk distansiering. Möjlighet till självhushåll.
  • Ordinarie frukosttid 8:30-10:00 men vi ordnar också frukost från 06:00 vardagar och 08:00 på helger! Nu kan du även ta med din frukost på rummet alternativt på din egen uteplats!
  • För att boka direkt på nätet, skrolla längst ner på denna sida!
  • Tillfälle att boka Delux i sommar med 1 timmes massage på rummet där massören kommer till ERT rum! Bra priser!
  • När ni bokar direkt med oss blir ni uppgraderade i mån av plats.
  • Vin och ölrättigheter.
 
Romantiskt boende i Öregrund.
Klockargården är en kringbyggd gård från 1700-talet, även kallad oasen mitt i sta´n. Här finns lummiga rosenträdgårdar i olika nivåer med plats för relax i sköna trädgårdsstolar. Vårt mål är att ni ska ha en så bra vistelse som möjligt! I år kan man även boka färdiga paket. Alltifrån boende + cykel/massage/middag/kajak/ etc. Vi lånar ut tennisracketar och spel som boccia, sällskapsspel och kan ordna med golfklubbor. Ring för mer info: 0173-30065.

Hotellet är också idealiskt för slutna sällskap. Om Ni planerar bröllop eller annan betydelsefull tilldragelse i Öregrund, kontakta oss gärna för information. Vi har 11 fina rum med egna ingångar och uteplatser varav en gemytlig stuga. Samtliga rum är individuellt trivsamt inredda. Alla rum har egen toalett. Husgeråd med kylskåp, vattenkokare, te och kaffe ingår samt egen TV med chromecast anslutning.

Läge: Centralt mitt i stan. Omgiven av parker och således ej trafikstört. Nära till de bästa badklipporna, hamnen med restauranger, livsmedelsaffärer, lekparker, tennisbanan, biblioteket, m.m.

Nyheter: Vi har byggt en ny solterrass med utsikt över havet! Nu större matsal lämplig för minikonferenser. Tv och Chromecast i alla rum! Vi har ett självserverings våffel/korvfik som har öppet på sommaren varje dag mellan 11-17 med gratis låneleksaker. Perfekt för både stora och små!
Vi har också öppnat barnpassning (se egen flik) samt möjligheten att hyra personal till sommarfester/bröllop etc. Nu finns också möjligheten att via bokningssidan, beställa kall mat färdig att njutas av på rummet eller i trädgården!

Historia: Klockargården firar 21 år i år! 2018 genomgick Klockargården en generationsväxling. Grundaren och motorsportsikonen Olle Leufven har lämnat över driften till dotter Jennifer. Han finns kvar på Klockargården och fortsätter att sprida den genuina trivseln. När Olle köpte gården behövde den upprustas. Det fanns inga hotellrum och ingen butik förrän han upprustade ett rum i taget och byggde om ladan till den uppskattade inredningsbutik det kom att bli. Tillsammans med olika medarbetare har Klockargården blivit den pärla det är idag. Genom åren har det också drivits restaurang och café i olika omgångar.

Parkering: Fri parkering Långgatan.

Frukostbuffé & wifi ingår i rumspriset.
Varmt välkomna!
Jennifer
0173-30065, info@klockargarden.nu
 
 Boka rum