Full version
           
Light version

Välkommen till Hotell Klockargården i Öregrund

Nu kan du beställa mat och kall öl/vin, se meny!  

  • VINTERPAKET: BOENDE - MIDDAG - FRUKOST! Vill ni hemestra? Kom till lugna Öregrund! För 995 kr per person (del i dubbelrum) får ni ett fint rum med egen dusch och toalett, frukost och 3 rätters middag i hamnen! Ring/maila 0173-30065/ info@klockargarden.nu för detta speciella paket. Gäller onsdag-söndag. Kan även fås på rummet! 
  • Vi erbjuder in/utcheckning utan personlig kontakt om så önskas. Frukosten serveras separat 08:00-11:00 och kan hämtas upp på rummet alt avnjutas i matsalen. Vi ordnar också frukost från 06:00 vardagar! I rummen ingår husgeråd, kaffe/te/oboy, sittplats, egen utgång (inga korridorer) och uteplats. 
  • Vi har öppet som vanligt men skapat mer utrymme och plats! Fantastiska avbokningsregler om ni bokar direkt på hemsidan, skrolla ner! 
  • Vin och ölrättigheter, eget wifi på rummet samt chromecast och platt TV och alla klassiska sällskapsspel!
 
Romantiskt boende i Öregrund.
Öregrund är den norraste hamnen i Roslagens skärgård. Här finns vackra pastellfärgade trähus, fina restauranger, klippor, bad och naturpromenader.
 
Klockargården är en kringbyggd gård från 1700-talet, även kallad oasen mitt i sta´n. Vi har lummiga rosenträdgårdar i olika nivåer med plats för relax i sköna trädgårdsstolar. 
Vi har 11 fina rum med egna ingångar och uteplatser varav en gemytlig stuga. Samtliga rum är individuellt inredda. Alla rum har egen toalett och de flesta har egen dusch. Husgeråd med kylskåp, vattenkokare, te och kaffe ingår samt egen platt TV med chromecast anslutning. Hotellet är också idealiskt för slutna sällskap så som familjetillställningar och små gruppmöten. Vårt mål är att ni ska ha en så bra vistelse som möjligt!

Läge: Centralt mitt i stan. Omgiven av parker och således ej trafikstört. Nära till de bästa badklipporna, hamnen med restauranger, livsmedelsaffärer, lekparker, tennisbanan, biblioteket, m.m.

Nyheter: Sommaren 2021 välkomnar vi Sushi Indora till boden intill presentbutiken CG Style.
 
Historia: Klockargården firar 23 år i år! 2018 genomgick Klockargården en generationsväxling. Grundaren och motorsportsikonen Olle Leufven har lämnat över till dotter Jennifer. Han finns kvar på Klockargården och fortsätter att sprida den genuina trivseln. När Olle köpte gården behövde den upprustas. Det fanns inga hotellrum och ingen butik förrän han gjorde i ordning ett rum i taget och byggde om ladan till den uppskattade inredningsbutik den kom att bli. Tillsammans med olika medarbetare har Klockargården blivit den pärla det är idag. Genom åren har det också drivits restaurang och café i omgångar.

Parkering: Fri parkering Långgatan.

Frukost & wifi ingår i rumspriset.
Varmt välkomna!
Jennifer
0173-30065, info@klockargarden.nu

 Boka rum